Therapie

Voordelen:

  • Werkt snel en is effectief, vaak slechts 4 behandelingen nodig (met 4-5 weken tussen iedere behandeling)
  • Je kunt snel terecht, geen wachttijden!
  • Geen verwijsbrief nodig.
  • Kan prima samen met reguliere behandelingen (zoals psycholoog, medicatie)
  • Wordt (deels) vergoed door de verzekering (aanvullende verzekering, alternatieve therapie)

Bij Bewust Balans kun je terecht voor SensiPlus-therapie en orthomoleculaire therapie.
Deze 2 therapievormen worden “door elkaar” toegepast, afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt. De ene keer zal dat meer de SensiPlus therapie zijn, de volgende keer meer orthomoleculair. In de meeste gevallen pas ik tijdens de behandeling beide therapieën toe!

SensiPlus Therapie:

is een krachtige en effectieve manier om disbalans op energetisch, lichamelijk en geestelijk niveau te herstellen. Ik maak daarbij gebruik van verschillende therapievormen zoals drukpuntmassage, activeren zelfgenezend vermogen en energiebanen (meridianen), bewustwording, Holistic Pulsing, visualisatie, ontspanningsoefeningen. Lees hier meer.

Orthomoleculaire therapie:

is erop gericht om je lichaam te voorzien van alle benodigde “grondstoffen” om zo goed te functioneren. Er zal worden gekeken hoe processen in het lichaam verlopen en waar er iets mis gaat. 

darmklachten, orthomoleculair

Een orthomoleculair therapeut gaat op zoek naar de oorzaak van de klachten en zal proberen de tekorten van lichaamseigen stoffen aan te vullen. Denk hierbij aan vitaminen, mineralen, enzymen, aminozuren. Niet alleen het aanvullen is belangrijk, ook de voeding en manier van leven komen aan bod.

Indien nodig kan er een bloedtest of allergiemeting gedaan worden.

 

Intuïtief combineren

Met deze combinatie van therapieën heb ik een mooie manier gevonden om de gehele mens te behandelen.
Bijvoorbeeld: Stress  kan een enorme aanslag zijn op je lichaam en “vreet” vitamines en mineralen. Met de Sensi-Plus therapie geef ik ontspanning én bewustwording (“wie ben ik en wat wil ik nu echt, grenzen voelen”), met de Orthomoleculaire therapie vul ik eventuele tekorten aan.

Effectief

Gemiddeld zijn er slechts 3-4 behandelingen nodig (met 4-5 weken tussen iedere behandeling) en vaak is er na de eerste behandeling al verschil merkbaar.

De behandeling is persoonlijk want iedereen is anders en heeft een andere behandeling nodig. Hiervoor zet ik mijn kennis, ervaring én mijn intuïtie in.

De behandeling gaat prima samen met andere (reguliere) behandelingen zoals de psycholoog of fysiotherapie.

Vergoeding

De consulten worden (deels) vergoed door de meeste verzekeringen, je hebt geen verwijsbrief nodig en je kunt al snel terecht!
(voor vergoeding klik hier of kijk in de polis onder alternatieve geneeswijze)

Bel voor een afspraak: 06 5264 3583
Je kunt nu ook online een afspraak maken!

Je kunt op werkdagen bellen tussen 9 en 19:00 uur. Als ik aan het behandelen ben neem ik vaak de telefoon niet op. Spreek daarom het antwoordapparaat in zodat ik je terug kan bellen!

Tarieven klik hier

Gemiddeld duurt een consult voor kinderen 30-45 minuten en voor volwassenen  1  uur. 

Tijdens de behandeling hoef je alleen maar je schoenen uit te doen.

Gevoelig kind