Sensi-therapie

Wil je meer balans, rust en vertrouwen? Minder klachten en meer energie? Weer lekker in je vel zitten?

Sensi-therapie is geschikt voor volwassenen en kinderen en wordt (deels) vergoed door de verzekering. (aanvullende verzekering, alternatieve therapie)

Er is geen verwijsbrief nodig en je kunt snel terecht! De behandeling kan prima samen met de reguliere behandeling van bijvoorbeeld een arts, psycholoog of fysiotherapeut.

Sensi-therapie (Sensi-Plus therapie) is een snel werkende en krachtige manier om onbalans op energetisch, lichamelijk en geestelijk niveau te herstellen.

Gemiddeld zijn slechts 4 behandelingen nodig (met 4-5 weken tussen iedere behandeling) en er is na de eerste behandeling vaak al verschil merkbaar.

Ik meet eerst aan de hand van een behandelprotocol uit wat er op dat moment bij jou belangrijk is om te doen. Daarna ga ik aan de slag en doe ik datgene wat jij nodig hebt en aangeeft, zowel verbaal alsook (en vooral) non-verbaal (energetisch, door bepaalde gebaren, enz)
Met mijn intuïtie “zie”, “voel” en “weet” ik waar jouw blokkades zijn en hoe ik die het beste kan aanpakken. Denk hierbij aan drukpuntmassage (werken met energiebanen en bewustzijn), holistic pulsing, adem- en ontspanningstechnieken, visualisaties, allergiemeting, ontgiften en meer!

Gevoelig kind

Bel voor een afspraak: 06 5264 3583
Je kunt nu ook online een afspraak maken!


Je kunt op werkdagen bellen tussen 9 en 21.00 uur. Als ik aan het behandelen ben neem ik vaak de telefoon niet op. Spreek daarom het antwoordapparaat in zodat ik je terug kan bellen!

Tarieven klik hier

Gemiddeld duurt een consult voor kinderen 45 minuten en voor volwassenen 1 uur. Klik hier: Zorgverzekering 2017 vergoedingen voor vergoedingen per verzekering.

Tijdens de behandeling hoef je alleen maar je schoenen uit te doen.